Simplanova Report Wizard – Revolution i at skabe RDLC rapporter i NAV

Simplanova har brugt sin lange ekspertise i at skabe og tilpasse NAV-rapporter til at udvikle Simplanova Report Wizard. Ved at bruge dette værktøj er udviklere i stand til at udvikle RDLC-rapporter i RTC client uden brug af ekstern software. Værktøjet hjælper med at reducere den tid, der bruges på rutineopgaver og eliminerer risikoen for menneskelige fejl.
Du vil ikke længere behøve specialiserede softwarefærdigheder til at designe rapporter. I stedet er du nu i stand til at udvikle skræddersyede RDLC-rapporter hurtigt og nemt og med en proces, der er så enkel og intuitiv som den oprindelige Classic-tilgang.

Hvorfor Simplanova Rapport Wizard?

RDLC format

RDLC format.

No yearly license fees

Ingen årlige licensafgifter for at køre rapporterne.

No need to have SRW installed

Rapporter kan let og simpelt flyttes til en opløsning, der ikke har SRW installeret.

SRW works in one NAV page

Ingen ekstern software nødvendig. SRW arbejder i én NAV-side.

Simple process

Enkel og intuitiv fremgangsmåde som den originale Classic-tilgang.

83% time save

Op til 83% tidsbesparelse for RDLC-rapportskabelse.

Best workflow features

De bedste workflow funktioner, bruges fra alle Dynamics NAV-platforme.

 

Dynamics partnere har brug for en løsning

Simplanova har gennemført en undersøgelse blandt 22 lande over hele verden for at finde ud af, hvilke problemer Microsoft-partnere står overfor, når de skal oprette rapporter i NAV. 74% af de adspurgte bruger 0,5 – 4 timer til at udvikle én liste type rapport og 65% bruger 4 – 16 timer til at udvikle én dokument type rapport. Mere end 50% af partnerne adspurgt ikke har et dedikeret udviklerteam til at udvikle NAV-rapporter, men ved hjælp af Simplanova Rapport Wizard behøver du simpelthen ikke at have et dedikeret team. Simplanova Rapport Wizard sparer dig op til 83% af tiden, der bruges til RDLC-rapportskabelse. Vores værktøj er enkelt og intuitivt at bruge og kræver ikke nogen særlig ekspertise eller specielle softwarefærdigheder. Simplanova Rapport Wizard opfylder behovet i NAV-markedet og løser mange af de problemer, udviklere dagligt står overfor.

 

Hvordan fungerer Simplanova Report Wizard?

Den bedste måde at se, hvordan Simplanova Rapport Wizard fungerer på, er ved at se demovideoen.

 

Vi tilbyder nogle screenshots fra Simplanova Report Wizard til at give dig et bedre indtryk af vores værktøj. Klik på et billede for at se et større skærmbillede.

#1 1 DataSet editor

dataset-editor
#2 Layout editor

layout-editor
#3 Preview

preview

 

#4 Code Editor. Funktioner og udløsere

code-editor-functions-and-triggers 
 

Test Simplanova Rapport Wizard demoversion

Hvis du ønsker at teste Simplanova Report Wizard selv, så skriv os en e-mail på srw@simplanova.com og vi vil kontakte dig med dine personlige login detaljer og instrukser.